Eny Sagita – Lintang Duwur Kutho

Lirik Lagu Eny Sagita – Lintang Duwur Kutho Lyrics

Koyo lagi wingi,
Bebarengan nrabas wengi,
Gandhengan tanganmu,
Esemu nggeter ati..

Naliko sirahku,
Sumendhe ono bahumu,
Wangine tresnamu,
Ora kroso nggubet ati..

Wong bagus atiku ketarik,
Lintange melu lirak lirik,
wong bagus ojo njiwat njiwit,
Lintange melu mobat mabit..

Nadyan mung sak ketip,
Atiku mbok olak alik,
Lan kenangan kuwi,
Soyo pengen tak baleni..

Lintang nduwur kutho,
Gencar gencar nggugah crito,
Sliramu ning kono,
Opo kangen iki kroso..

Lintang pating glebyar,
Dadaku soyo gumeser,
Drijiku drijimu, ngenem crito..

Umpomo sliramu,
Saiki ono sandhingku
Tak elus pipimu, tak enggo sangu ngimpi..

reff :
kembali ke atas..koyo lagi wingi…


Lirik Lagu & Chord Gitar Eny Sagita yang lain

* Lirik Lagu Eny Sagita – Lintang Duwur Kutho Lyrics adalah hak cipta / hak milik dari pengarang, artis, dan label musik yg bersangkutan. Seluruh media Lirik Lagu, chord gitar, serta video klip (official YouTube) yang tersedia di situs ini hanyalah untuk keperluan promosi dan evaluasi.Jika Anda suka dengan lyrics Eny Sagita – Lintang Duwur Kutho , mp3 dan video klip nya, belilah kaset / CD / DVD, mp3 karaoke atau kode nada sambung pribadi (NSP/RBT)-nya untuk mendukung artis yang bersangkutan.
1 Bulan Cantik