Waljinah – Kelingan (Keroncong)

Lirik Lagu Waljinah – Kelingan (Keroncong) Lyrics

Nadyan wis piro lawase,
Nyatane, tan biso nglalekke
Yen ketemu hangrerujit ati,
Sopo sing kuwat nglakoni..

Wirang opo yen nglangkati,
Dasare, tresnaku kepati
Sewindu nggonku ngenteni
Suwene, ketemu lagi saiki..

Kalingono gunung,
Wong tresno, direwangi mati
Ora dupeh bondho dunyo,
Biso gawe mareming ati..

Yen kelingan duh ing wuni,
Prasasat, wurung yen ngoncati
Tuhu prasetyaning ati,
Ngawulo, kang dadi telenging ati..

reff :
Kalingono gunung,
Wong tresno, direwangi mati
Ora dupeh bondho dunyo,
Biso gawe mareming ati..

Yen kelingan duh ing wuni,
Prasasat, wurung yen ngoncati
Tuhu prasetyaning ati,
Ngawulo, kang dadi telenging ati..


Lirik Lagu & Chord Gitar Waljinah yang lain

* Lirik Lagu Waljinah – Kelingan (Keroncong) Lyrics adalah hak cipta / hak milik dari pengarang, artis, dan label musik yg bersangkutan. Seluruh media Lirik Lagu, chord gitar, serta video klip (official YouTube) yang tersedia di situs ini hanyalah untuk keperluan promosi dan evaluasi.Jika Anda suka dengan lyrics Waljinah – Kelingan (Keroncong) , mp3 dan video klip nya, belilah kaset / CD / DVD, mp3 karaoke atau kode nada sambung pribadi (NSP/RBT)-nya untuk mendukung artis yang bersangkutan.
1 Bulan Cantik